Happy bridegroom wears a ring on the bride's hand.

Bröllop i Eskilstuna

Funderar du på att arrangera bröllop i Eskilstuna? På den här sidan har vi samlat information om allt från färdiga bröllopspaket till festlokaler, brudbuketter och bröllopstårtor.

Vigsel i Eskilstuna

Oavsett om ni planerar att gifta er borgligt eller med religiösa inslag behöver ni ansöka om hindersprovning. Vill ni gifta er utomhus, eller hemma kan de flesta vigselförrättare eller präster göra detta. Ibland mot en transportavgift.

Bröllopspaket

Det är mycket att tänka på inför ett bröllop. Det finns flera aktörer på marknaden som levererar enklare lösningar eller kompletta lösningar för små och stora bröllop.

Att låta en erfaren projektledare eller bröllopskoordinator styra upp planeringen lämnar mer utrymme för er som brudpar att tänka på annat och känna er som gäster på ert eget bröllop.

Arrangera bröllopsfesten i Eskilstuna

Bröllopsfesten är ofta en av höjdpunkterna med giftermålet. Kanske vill du ordna det mesta själv eller boka ett färdigt paket med lokal, mat och service. Lantligt, stadsnära, i slotts- och herrgårdsmiljö – valmöjligheterna är många.

Bröllopsfest och festlokaler i lantlig miljö

Bröllopsfest och festlokaler i historisk miljö

Bröllopsfest och festlokaler i slotts- och herrgårdsmiljö

Bröllopsfest och festlokaler i stadsmiljö

Vacker dörr ut mot grönska

Detaljbild från Nyby Herrgård. Fotograf Pierre Pocs

Vackra platser för vigsel utomhus

Det finns många vackra, grönskande och historiska platser i Eskilstuna med omnejd.

Vill du nyttja en offentlig plats för vigsel ska du kontakta Eskilstuna kommuns stadsbyggnadsförvaltning i förhand för att få mer information.

Bröllopsfotografer i Eskilstuna

Att föreviga sitt bröllop och minnas dagen med fina bilder är värdefullt för de flesta. Här får du tips på bröllopsfotografer i Eskilstuna.

Organize a romantic dinner for two outside in the boho style

Brudbukett och blomsterdekorationer till bröllopet

Vill du hålla det enkelt eller vill du ha ett helt blomsterkoncept till bröllopet? Välj mellan att ta hjälp av en proffessionell florist eller köp snittblommor och gör bröllopsdekorationer och brudbukett på egen hand.

Vintageporslin till bröllopsmiddagen

Vill du använda vintageporslin till ditt bröllp? Porslinskabinettet hyr ut porslin till bröllopsfester och middagar. Du får porslinet tillsammans med dukar, servetter, bestick och andra tillbehör levererat direkt till festlokalen. För en extra elegant dukning och dekor kan du ta hjälp av företagets dekoratör. Det kallar vi hållbarevolution!

Bröllopstårta

Bröllopstårtan är som kronan på verket efter en god bröllopsmiddag, och samtidigt startskottet på bröllopsfesten. I Eskilstuna hittar du flera bagerier och konditorier som kan leverera både goda och vackra bröllopstårtor.

Catering till bröllop

Det finns många olika cateringföretag i Eskilstuna som kan leverera maten till bröllopsfesten. Oavsett om du planerar en elegant sittning med vita dukar eller en avslappnad trädgårdsfest, kan något av Eskilstunas cateringföretag bistå.

Ostar staplade på varandra

Osttårta från Blommor & Brie

Vigsel- och förlovningsringar i Eskilstuna

Vigselringen – en vacker symbol för giftermålet och bröllopet. Här listar vi ett urval av smyckesbutiker och guldsmeder där du kan beställa vigsel- och förlovningsringar i Eskilstuna.

Limousineservice i Eskilstuna

Vill du boka en lyxig transport under din bröllopsdag, eller kanske till möhippan eller svensexan? I Eskilstuna kan du anlita limousineservice.

Aktiviteter till svensexa och möhippa

Vill du ha tips och inspiration till möhippa eller svensexa i Eskilstuna? Läs vår artikel på temat.


Observera att den här sidan inte är komplett sammanställning. Informationen på denna sida är att betrakta som inspiration och innehåller en bråkdel av det totala utbudet.

Är det någon information som du saknar? Maila oss på info@visiteskilstuna.se.

Sidan skapades: 2022-03-04
Sidan uppdaterades: 2023-02-10