Golfboll och golfklubba i grönt gräs

Strand Golf Resort

Strand Golf Resort i Eskilstuna erbjuder både golf, hotell, konferens och events i tidlös atmosfär. Här kan du njuta av lugnet, spela golf och äta något gott.

Bo mysigt i lantlig och historisk miljö

Hotellet var ursprungligen en ladugårdsbyggnad, men är nu ombyggt till ett charmigt hotell. Byggnadens synliga bjälklag tillsammans med den rustika inredningen skapar en mysig och avslappnad atmosfär. Från de charmiga rummen har du utsikt över golfbanan eller Mälarens glittrande vatten.

Spela golf

Strand Golf är en 18-hålsbana, par 71, som ligger precis intill Mälaren och omges av Sörfjärdens naturreservat. Många av banans utslagsplatser erbjuder vacker utsikt över både sjön och naturreservatet.

Fiska, ta en promenad eller basta

Strand erbjuder flera aktiviteter. Testa fiskelyckan, umgås i den vedeldade bastun, hyr en roddbåt med snurra för fiske och avkoppling på sjön eller ta en promenad i Sörfjärdens naturreservat.

Njut av en god skandinavisk mat i modern tappning

Restaurangen serverar modern skandinavisk mat. Det friliggande takbjälklaget i köket ger restaurangen en rustik och mysig atmosfär. Maten tillagas i det öppna köket och bjuder in till en perfekt plats för att avnjuta en drink, eller en god måltid.

Boka ditt möte eller konferens på Strand Golf Eskilstuna

På Strand hittar du den perfekta platsen för er nästa konferens. Här finns konferensrum för både stora och små grupper. Anläggningen erbjuder färdiga konferenspaket men skräddarsyr gärna ett paket utifrån ditt önskemål.


Kontakt

Telefon: +46 16-39 51 65

E-post: info@strandgolf.se

Adress: Strand gård, 635 05 Eskilstuna

Webb: strandgolf.se