Möten

Vill du ha hjälp att anordna ett möte, konferens eller kongress i Eskilstuna? Eskilstuna Convention Bureau är ett kostnadsfritt och neutralt stöd för dig som vill arrangera ett framgångsrikt möte.

Längre ned på den här sidan kan du ta del av Eskilstunas möteslokaler och mötesutbud. Vill du hellre ha personlig vägledning är du varmt välkommen att höra av dig.

En liten storstad där varje möte är viktigt

Eskilstuna är en liten storstad. Stor nog för att erbjuda ett bra utbud av hotell, möteslokaler, restauranger, shopping, kultur, nöjen och aktiviteter. Samtidigt finns det mesta inom gångavstånd inramat av vattenspeglar och gröna oaser.

Kostnadsfritt stöd inför ditt möte, konferens eller kongress i Eskilstuna

Eskilstuna Convention Bureau underlättar ditt arbete genom att vara mäklare mellan dig som mötesplanerare och de lokala aktörerna inom mötesindustrin i Eskilstuna. Vi tar fram förslag och preliminärbokar mötesanläggningar, boendealternativ, aktiviteter och upplevelser.

Vi finns med från planering till beslut om att genomföra mötet i Eskilstuna. Du tar sedan beslut om du vill arrangera mötet själv eller om du vill ha hjälp av en professionell konferensarrangör eller PCO.

Eskilstuna Convention Bureau är en del av Destination Eskilstuna AB och är en icke vinstdrivande organisation. Med hjälp av nationella och internationella möten och evenemang bidrar vi till en positiv utveckling av Eskilstuna.

FILTRERA INNEHÅLLET

0 mötesplatser