hero-bild

Sundbyholms Slott

Vid Mälarens strand ligger Sundbyholms slott, en unik naturskön slottsmiljö som du kan njuta av året runt. Sundbyholms slott är platsen där du kan ha ditt romantiska slottsbröllop, roliga firmafesten med vikingamiddag eller en utvecklande konferens för företaget.

Naturskön miljö vid Mälaren

Direkt intill Mälarens vatten ligger Sundbyholms Slott. Platsen erbjuder en unik och underbar miljö året om i form av bland annat slottsparken, den långa sandstranden och den prisbelönta marinan.

Hotellrum från 1600-talet till 2000-talet

På Sundbyholms slott hittar du både moderna och historiska hotellbyggnader där själva slottsbyggnaden består av restaurang, festvåning och frukostmatsal. Allt boende finns i olika byggnader på slottsområdet och du hittar allt ifrån mindre dubbelrum till lyxiga sviter.

Mat och dryck på slottet

I slottsrestaurangen kan du äta god mat och samtidigt njuta av den fina slottsmiljön. Menyn är till stor del säsongsbetonad och nästan allt är lagat från grunden i slottsköket eller bakat i slottets konditori. Under vintersäsongen bjuds det på smakfulla julbord, vissa tillfällen med populära och spännande mordgåtor. Sundbyholms slott erbjuder även afternoon tea med mängder av godsaker bakade av slottets egna konditorer.

Bar i slottsvalven

Slottsvalven bar håller öppet sex dagar i veckan, tiderna kan variera efter säsong. Här kan du avnjuta en något gott att dricka och mumsa på lite snacks. För den som vill ha något sött till kaffet kommer det att finnas bakverk och andra godsaker från slottskonditorn att välja bland. Den som önskar kan välja att njuta av sin drink eller fika på slottsterassen med fin utsikt över stranden och Mälaren.

Varma spa-bad utomhus

Centralt placerade bland hotellets chaleter och juniorsviter finns fyra bubbelpooler för varma spa-bad utomhus, öppna året runt med undantag för sommaren.

Spa-baden hyrs endast ut till övernattande gäster och förbokas med fördel redan vid bokning, då tiderna för de varma spa-baden kan bli fullbokade vissa tider. Observera även att baden har en åldersgräns på åtta år.

Allt från kickoff till bröllop

På detta sörmländska slott vid Mälarens södra strand kan du planera in allt ifrån företagsfest eller kickoff till jubileumsfest och bröllop. Skapa dina framtida minnen i slottets och dess kringliggande unika miljö.

Turistinformation i hotellreceptionen

Sundbyholms slott är en auktoriserad Infopoint. Det gör att du kan få hjälp i hotellreceptionen med enklare frågor om besöksmål och aktiviteter i trakten och du hittar även kartor och broschyrer.

PLACEHOLDER TEXT!

Slottet erbjuder unika mötes- och konferensmöjligheter och personalen har lång erfarenhet som konferensarrangör. Ett möte eller en konferens på Sundbyholms slott kan se olika ut. Det kan vara en förlängd affärslunch eller en herrgårdskonferens där ni disponerar en egen herrgård med mötesrum, bibliotek och sviter. På Sundbyholms slott kan du planera möten och konferenser upp till 250 personer. Du hittar här ett stort utbud av aktiviteter och temamiddagar för ditt möte eller konferensgrupp, tillexempel vikingamiddag, 1700tals maskeradbal eller mordgåtor.

Eskilstuna Convention Bureau hjälper dig att arrangera ditt möte i Eskilstuna

Snabbfakta om anläggningen

Möteskapacitet: 250 personer
Mötesrum: 14 rum
Boende: 109 rum
Middag: 280 personer
Läge: 12 km till Eskilstuna C

Kontakt

Telefon: + 46 16-42 84 00

E-post: info@sundbyholms-slott.se

Adress: Sundbyholms slott 635 08, Eskilstuna

Webb: sundbyholms-slott.se