Glad kvinna i en bar

Saga Salongen & Saga Bakfickan

I en anrik kvartersbiograf i hjärtat av Torshälla driver Tomas Sifarow baren och musikscenen Saga Salongen och restaurangen Saga Bakfickan i Torshälla.

Pub och musikscen som drivs av eldsjäl

I Saga Salongen arrangeras intima spelningar med kända artister, after work och pubkvällar. En skön musikupplevelse med intim känsla, lite som att vara hemma i någons vardagsrum.

Mannen bakom Saga Salongen heter Tomas Sifarow. Han är en musikeldsjäl som under större delen av sitt liv bidragit till att Eskilstuna och Torshälla har en levande och aktiv musikscen. Restaurang Saga Bakfickan har såväl festmat som catering under kvällar och helger.

Biograf

Biografen hade stått mer eller mindre oanvänd sedan mitten av 1980-talet innan Tomas tog över Saga. Lokalen har varsamt renoverats till samma skick som under de fornstora glans dagarna under 1940-60-talet och har uppdaterats med både bild, ljud och ljussystemet i salongen så att de är anpassade till dagens tekniska krav. I dag används biografen som en multiarena för konserter, föreläsningar, företagskickoff, middagar, bio på duk, privata fester etc.


Kontakt

Telefon: +46 70-572 42 04

E-post: kontakt@sagasalongen.se

Adress: Storgatan 52, 64431 Torshälla

Webb: sagasalongen