Lobby Elite Hotel Eskilstuna

Elite Stadshotellet Eskilstuna

Elite Stadshotellet Eskilstuna är ett fyrstjärnigt hotell med stadens bästa läge mitt i centrum intill Eskilstunaån. Här bor du i en vacker avslappnad miljö och hotellet har två restauranger med något för alla.

Planerar du ett möte eller konferens är möjligheterna oändliga för ett lyckat resultat på detta hotell.

Det fyrstjärniga Stadshotellet med stadens bästa läge

Elite Stadshotellet Eskilstuna har stadens bäste läge intill Eskilstunaån, och här bor du i en vacker och avkopplande miljö mitt i centrum med gångavstånd till shopping, nattklubbar och tåg- och busstation. Hotellet är fyrstjärnigt och du som gäst har fri tillgång till gym och bastu.

Elite Stadshotellet

Foto: Elite Stadshotellet Eskilstuna


Hotellet har en restaurang och en pub som erbjuder något som passar alla sorters smaklökar

Elite Stadshotellet Eskilstuna har en á la carte restaurang, Y-Won Bar & Grill, en blandning av internationell bar, bistro och grill med ett lokalt råvarutänk. Här äter du med fantastiska utsikt över Eskilstunaån och med uteservering som vetter åt samma håll. Hotellet driver även puben The Bishops Arms, där du kan hitta öl från jordens alla hörn och mängder av olika sorters whiskey. Personalen är kunnig och anordnar även öl- och whiskeyprovningar.

Hyr cykel på Elite Stadshotellet

Hos Elite Stadshotellet kan du hyra cykel direkt på hotellet under perioden april-oktober, till en kostnad av 19 kronor i timmen, ett dygn (24H) 200 kronor och två dygn (48H) kostar 380 kronor, oavsett om du är gäst på hotellet eller ej. Ingen förhandsbokning krävs, så det är bara att dyka upp och ta en tur när det passar dig.

Infopoint- Turistinformation direkt på hotellet

Elite Stadshotellet Eskilstuna är auktoriserad Infopoint. Här hittar du kartor och broschyrer över besöksmål och aktiviteter i trakten och kan få hjälp med enklare frågor.

Arrangera ditt möte eller konferens på Elite Stadshotellet Eskilstuna. Hotellet med stadens bästa läge i en inspirerande och avkopplande miljö.

Oändliga möjligheter

Möjligheterna för dig att skapa effektiva och framgångsrika möten och konferenser är oändliga. Hotellet har nyrenoverad konferensavdelning med möteslokaler, konferenslokaler och grupprum med kapacitet upp till 500 deltagare.

Rutinerad och dedikerad personal

Hotellet har kunnig och erfaren personal som hjälper dig att arrangera lyckade konferenser eller möten både inför, under och efter ditt möte.

Eskilstuna Convention Bureau hjälper dig att arrangera ditt möte i Eskilstuna

Snabbfakta om anläggningen

Möteskapacitet: 500 personer
Mötesrum: 11 rum
Boende: 132 rum
Middag: 350 personer
Läge: 0,85 km till Eskilstuna C

Kontakt

Telefon: +46 16-540 23 00

E-post: info.eskilstuna@elite.se

Adress: Hamngatan 11, 632 20 Eskilstuna

Webb: elite.se