Händer som formar ett hjärta med solnedgång i bakgrunden.

Handla för Eskilstuna

Gör en god handling genom att stödja det lokala näringslivet i Eskilstuna. Upplev stadens smultronställen och njut i din egen hemstad.

Varje gång du gör ett aktivt val som gynnar de lokala företagen är det du som Handlar för Eskilstuna!

Handla för Eskilstuna - samverkan för att stötta det lokala

Projektet ”Handla för Eskilstuna” vill öka medvetenheten om att vi alla kan göra skillnad för staden vi bor och verkar i. Det är vi tillsammans som skapar vårt Eskilstuna och alla kan vara med och stödja det lokala näringslivet. Oavsett om det handlar om att göra affärer mellan medborgare och företag, mellan företag och företag eller mellan det privata och offentliga.

Projektet och kampanjen Handla för Eskilstuna är ett initiativ sprunget ur det lokala samverkansprojektet Affärsplan Eskilstuna och har sin grund i ett unikt samarbete kring handeln som pågår mellan Position Eskilstuna (tidigare Eskilstuna Innerstad), Tuna Park, Gamla staden, Torshälla handel, Folkesta handelsområde och Destination Eskilstuna.

Shopping

Istället för att handla på nätet, hos butiker som ligger på andra sidan jorden, kan du göra aktiva val och gynna den lokala handeln. Det är extra betydelsefullt att fortsätta stödja lokala företagare i Eskilstuna efter en utdragen pandemi.


Tjej som tittar på varor i butik i Eskilstuna

Handla för Eskilstuna

Boende och restauranger

Eskilstunas hotell och restauranger har haft det tufft under pandemin. Njut av utbudet som finns i Eskilstuna och planera in en hemesterövernattning med god middag på favoritrestaurangen. Tipsa vänner som inte bor i Eskilstuna om allt som finns att uppleva om de väljer att spendera en weekend i staden.

Besöksmål, aktiviteter och sevärdheter

Åren 2020 och 2021 kommer att gå till historieböckerna som tiden då vi började uppleva vår närmiljö på en helt ny nivå. Hemester och svemester blev vanliga begrepp. Och inte är det väl så dumt, att verkligen få upp ögonen för det som finns i vår direkta närhet?