Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Badplatsen i Vilsta

Vilsta

Vilsta, som ligger ett stenkast från Eskilstunas stadskärna, passar dig som vill ha aktiva utomhus-upplevelser och nära till naturen.

Naturreservat, Sörmlandsleden och boende i olika former

Vilsta är ett populärt område bland både invånare och besökare. Här finns allt från löparspår, skidbacke, minigolf, beachvolleyboll-plan, MTB-spår, restaurang, café, badplats och boendemöjligheter.

Vilsta vintertid

På Vilsta Skidstadion kan du öva längdåkning inför Vasaloppet och i Vilstabacken är det perfekt att öva på slalomsvängarna. Här finns även grymma pulkabackar och grillmöjligheter!

Här hjälper man naturen lite på traven och sprutar konstsnö både i Vilstabacken och i längdskidspåret, så även om det blir plusgrader en period så finns goda förhoppningar om snöigt underlag.

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.