Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Man och kvinna i escape room bankrån

Escape Room

Escape Room Eskilstuna ligger i Gallerian och är en äventyrlig aktivitet för grupper om två till sju personer. Genom att samarbeta, samla ledtrådar och lösa gåtor är målet att ta sig ut ur ett låst rum på 60 minuter.

Escape Room Eskilstuna

Escape Room är en aktivitet som kräver både teamwork och ett skarpt sinne hos deltagarna. Inlåsta i ett rum ska gruppen samarbeta för att hitta ledtrådar och lösa gåtor för att ta sig ut. Det blir en kamp mot klockan för att lyckas med uppdraget inom 60 minuter.

Aktiviteten testar deltagarnas förmåga att lösa problem tillsammans och hela teamets kreativitet och sinnen behövs för att hitta gömmor, lösa gåtor och tolka ledtrådar. Ett intellektuellt äventyr som passar lika bra till företagets kick-off som till familjeaktiviteten och kan bokas för grupper om två till sju personer. Äventyret passar alla från 14 år och uppåt, men även barn mindre barn kan delta i vuxens sällskap.

Bankrån och rymdskeppet

Varje escape room har ett unikt tema och i Eskilstuna är det inledningsvis i rummet bankrån du kan boka ditt äventyr. Trots ett perfekt planerat bankrån händer plötsligt det oförutsedda. Det är nu du och din grupp behöver hitta den enda vägen ut. Kampen mot klockan har börjat!

Escape Room i Eskilstuna kommer inom kort att utökas med ett nytt äventyr i rummet rymdskeppet.

Kontakt

Telefon: +46 79 079 05 40

E-post: eskilstuna@quezzle.se

Adress: Gallerian, Kungsgatan 10, Eskilstuna

Webb: eskilstuna.quezzle.se

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.