Bild i den folktomma skateparken Zero One Six där man ser ramper  och streetyta.

Skatehallen Zero One Six

ZeroOneSix skatepark i Eskilstuna är en av Sveriges bästa inomhushallar för skateboard, kickbike, BMX och inlines.

Skateboard, kickbike eller inlines både inom- och utomhus

Med en lokal på hela 1200 m² finns det gott om plats för alla som gillar att åka och trixa. Här kan man utan problem spendera en heldag med att åka skateboard, kickbike eller inlines, både inne i skatehallen och utomhus.

Evenemang och andra aktiviteter

Är du trött efter att ha åkt en hel dag kan du varva ner i cafeterian, äta en hamburgare eller varför inte utmana kompisarna på Tv-spel? ZeroOneSix har många olika aktiviteter vilket gör det till ett perfekt ställe för dig som vill ha roligt! Utöver det vanliga programmet brukar ZeroOneSix ha andra aktiviteter, ofta i samband med lov, så som LAN med övernattning, korvätartävling och annat skoj. Titta gärna in på webbsidan ibland, då det dyker upp olika events lite då och då.

Hyr utrustning

Vill du prova på skateboard, inlines eller kickbike men inte har någon egen utrustning? För en billig peng kan du hyra både åkdon och skyddsutrustning, perfekt för den som vill testa!

Hyr hela hallen

För att få åka hos ZeroOneSix måste du vara medlem, detta gäller både utom- och inomhus och även om det bara är ett engångsbesök. Har du däremot bokat skatehallen räknas besökare som del i slutet sällskap. Mer info och prisuppgifter gällande medlemskap och uthyrning hittar du på ZeroOneSix.se. Hallen kan hyras av skolor, ungdomsgrupper och för barnkalas.

Ta bussen eller cykla till Zero One Six

Med buss: Linje 4 Stannar vid busshållplatsen Skjulsta som ligger ca 600 m från skatehallen Zero One Six. Från Fristadstorget tar bussresan strax över 20 minuter. Även linje 18, 19 och 29 stannar vid Skjulsta.

Med cykel: Från Fristadstorget är det strax över 4 km till skatehallen Zero One Six. Det finns cykelbana längs hela sträckan som tar ca 15 min att cykla

Kontakt

Telefon: +16 16-12 12 16

E-post: info@zeroonesix.se

Adress: Skjulstagatan 3, 632 29 Eskilstuna

Webb: zeroonesix.se