Två små pojkar springer och leker på Leos Lekland. På bilden syns stora färgglada klätterställningar och två tigrar och en stor elefant i plast.

Leos Lekland

På Leos Lekland i Eskilstuna kan du klättra, hoppa och leka så mycket du orkar.

Massor av kul för barn i alla åldrar

Det finns en uppsjö olika saker att hitta på för den som vill ha roligt på Leos Lekland. Busa i bollhavet, bestig en vulkan, cykla, spela airhockey, försvara ett skepp med bollkanoner, hoppa studsmatta, åka rutschkanor och mycket mer. Leos Lekland är Nordens största leklandskedja med anläggningar i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Äta och surfa på Leos

I restaurangen Leos café och restaurang finns ett brett sortiment av mat, dryck och fika som passar både små och stora magar. Fri tillgång till parkering och wifi för besökare.

Kalas på Leos Lekland

Leos Lekland har över 10 års erfarenhet av barnkalas och har blivit riktigt proffs på det. Välj mellan att skräddarsy aktiviteter för just ditt kalas eller välj mellan Leos färdiga kalaspaket.


Fem yngre barn, i färgglada kläder, åker ner för en vit rutschkana  på Leos Lekland.

Fotograf: Leos Lekland

Full fart i rutschkanan på Leos Lekland.

Ta bussen eller cykla till Leos Lekland

Med buss: Med buss: Linje 1 stannar vid hållplatsen Valhalla som ligger ca 300m från Leos Lekland. Från Fristadstorget tar bussresan ca 7 minuter.

Med cykel: Från Fristadstorget är det strax under 3 km till Leos Lekland. Det finns cykelbana längs hela sträckan som tar ca 10 min att cykla.

Kontakt

Telefon: +46 16 12 13 00

E-post: eskilstuna@leoslekland.se

Adress: Bredängsgatan 55, 633 46 Eskilstuna

Webb: leoslekland.se/eskilstuna/