Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Två små pojkar springer och leker på Leos Lekland. På bilden syns stora färgglada klätterställningar och två tigrar och en stor elefant i plast.

Leos Lekland

På Leos Lekland i Eskilstuna kan du klättra, hoppa och leka så mycket du orkar.

Massor av kul för barn i alla åldrar

Det finns en uppsjö olika saker att hitta på för den som vill ha roligt på Leos Lekland. Busa i bollhavet, bestig en vulkan, cykla, spela airhockey, försvara ett skepp med bollkanoner, hoppa studsmatta, åka rutschkanor och mycket mer. Leos Lekland är Nordens största leklandskedja med anläggningar i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Äta och surfa på Leos

I restaurangen Leos café och restaurang finns ett brett sortiment av mat, dryck och fika som passar både små och stora magar. Fri tillgång till parkering och wifi för besökare.

Kalas på Leos Lekland

Leos Lekland har över 10 års erfarenhet av barnkalas och har blivit riktigt proffs på det. Välj mellan att skräddarsy aktiviteter för just ditt kalas eller välj mellan Leos färdiga kalaspaket.


Fem yngre barn, i färgglada kläder, åker ner för en vit rutschkana  på Leos Lekland.

Fotograf: Leos Lekland

Full fart i rutschkanan på Leos Lekland.

Kontakt

Telefon: +46 16 12 13 00

E-post: eskilstuna@leoslekland.se

Adress: Bredängsgatan 55, 633 46 Eskilstuna

Webb: leoslekland.se/eskilstuna/

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.