Utsidan av Munktellbadet en solig sommardag

Munktellbadet

Munktellbadet är ett av Sveriges mest moderna badhus med aktiviteter och upplevelser för alla – barn som vuxen, atlet som nybörjare.

Munktellbadet ligger centralt placerat i Munktellstaden. Här finns en 50-meters bassäng, två multibassänger, relaxavdelning och ett familjebad. Dessutom toppas det hela med en spektakulär vy över Eskilstunaån

Familjebadet, simhall och relax

I familjebadet, som är själva hjärtat av badhuset finns många attraktioner för barn i olika åldrar som bygger på interaktion och samarbete.

För de allra minsta finns en minibassäng med maxdjup på tre decimeter med enklare aktiviteter. För lite äldre barn finns bland annat klättervägg, en fors, vattenrutschkana och bubbelpool.

Stor simhall

Munktellbadet stoltserar med en fin simbassäng med en längd på 50 meter och bredd på 25 meter. Perfekt för dig som vill simma längder och träna simning.

River Relax

River Relax är en plats för avkoppling, där du kan njuta av den senaste tekniken inom relax kombinerat med beprövad bastukonst. Här finns bland annat strålande sol i solrummet, aufguss-bastu med eteriska oljor och avslappnande sanarium. En efterlängtad nyhet är Kallsvallet, en kallvattendusch inte lämnar någon oberörd. Prova att kallsvalla efter bastun eller badet i varmkällan och upplev kontrasten mellan värme och kyla. Observera att det är åldersgräns i River Relax.

Mat och dryck

Servering av mat och dryck finns i entrén samt i familjebadet, och även för gästerna i River Relax.

Hyr SUP

Under sommaren erbjuder Munktellbadet även SUP:ar (stand up paddle boards) för dig som vill uppleva Eskilstuna från ån. Paddla på egen hand eller boka in dig på SUP-safari eller SUP-yoga.

Parkering

Det finns flera olika möjligheter till parkering i närområdet. Munkellgaraget är stängt på grund av ombyggnad till och med våren 2024. På den här sidan kan du hitta andra parkeringsplatser i området.

Kontakt

Telefon: +46 16-10 01 30

E-post: info@munktellbadet.se

Adress: Pråmskjulstorget, 633 42, Eskilstuna

Webb: munktellbadet.se