Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

hero-bild

Munktellbadet

Munktellbadet är ett av Sveriges mest moderna badhus med aktiviteter och upplevelser för alla – barn som vuxen, atlet som nybörjare.

Munktellbadet ligger centralt placerat i Munktellstaden. Här finns en 50-meters bassäng, två multibassänger, relaxavdelning och ett familjebad. Dessutom toppas det hela med en spektakulär vy över Eskilstunaån

Familjebadet, simhall och relax

I familjebadet, som är själva hjärtat av badhuset finns många attraktioner för barn i olika åldrar som bygger på interaktion och samarbete.

För de allra minsta finns en minibassäng med maxdjup på 3 dm med enklare aktiviteter. För lite äldre barn finns bland annat klättervägg, en fors, vattenrutschkana, schck och bubbelpool.

Stor simhall

Munktellbadet stoltserar med en fin simbassäng med en längd på 50 meter och bredd på 25 meter. Perfekt för dig som vill simma längder och träna simning.

River Relax - tillfälligt stängt för reparation och underhållsarbeten från 23 april och tillsvidare.

River Relax är en plats för avkoppling, där du kan njuta av den senaste tekniken inom relax kombinerat med beprövad bastukonst. Här finns bland annat strålande sol i solrummet, aufguss-bastu med eteriska oljor och avslappnande sanarium.


Åldersgräns i River Relax, onsdag – lördag: 20 år, söndagar: 18 år.

Mat och dryck

Servering av mat och dryck finns i entrén samt i familjebadet, och även för gästerna i River Relax.

Kontakt

Telefon: +46 16-10 01 30

E-post: info@munktellbadet.se

Adress: Pråmskjulstorget, 633 42, Eskilstuna

Webb: munktellbadet.se