Välfylld våffla med parmaskinka och grönsaker

Fristadens Café & Våffla

I Rademachersmedjorna i centrala Eskilstuna ligger Fristadens Café & Våffla. Här kan du njuta av både matiga och söta våfflor. Här finns även fika till familjens fluffigaste medlemmar.

Våffelstuga i Rademachersmedjorna

Hos Fristadens Café & Våffla, i anrika Rademachersmedjorna, hittar du våfflor i olika former och smaker på menyn. Förutom klassiska frasvåfflor finns bubbelvåfflor i strut, Brysselvåffla, langosvåffla och till och med våffla på pinne. Även räksmörgåsar, bakverk och poké bowls serveras.

Fika och lunch i anrik miljö

Den vackra 1600-talsmiljön i friluftsmuseet Rademachersmedjorna, lockar besökare till både fika och lunch. Här finns gott om sittplatser både inom- och utomhus.

Välrenommerad kock

Kocken Tom Forsberg, som driver Fristadens Café & Våffla, har sedan tidigare en restaurang i anslutning till Malmköpings bad och camping. Han är dessutom anlitad som kock av såväl Svenska golfförbundet och Svenska olympiska kommittén som Svenska skid- och skidskytteförbundet.

Fika till hunden

På Fristadens Café & Våffla kan även hundar få njuta av godsaker. På hundarnas egna meny finns bl.a. småkakor, croissant och glassbakelse.

Kontakt

Telefon: +46 16-700 96

E-post: info@fristadenscafe.se

Adress: Rademachergatan 44, 632 20 Eskilstuna

Webb: fristadenscafe.se