Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Välfylld våffla med parmaskinka och grönsaker

Fristadens Café & Våffla

I Rademachersmedjorna i centrala Eskilstuna ligger Fristadens Café & Våffla. Här kan du njuta av både matiga och söta våfflor. Här finns även fika till familjens fluffigaste medlemmar.

Våffelstuga i Rademachersmedjorna

Hos Fristadens Café & Våffla, i anrika Rademachersmedjorna, hittar du våfflor i olika former och smaker på menyn. Förutom klassiska frasvåfflor finns bubbelvåfflor i strut, Brysselvåffla, langosvåffla och till och med våffla på pinne. Även räksmörgåsar, bakverk och poké bowls serveras.

Fika och lunch i anrik miljö

Den vackra 1600-talsmiljön i friluftsmuseet Rademachersmedjorna, lockar besökare till både fika och lunch. Här finns gott om sittplatser både inom- och utomhus.

Välrenommerad kock

Kocken Tom Forsberg, som driver Fristadens Café & Våffla, har sedan tidigare en restaurang i anslutning till Malmköpings bad och camping. Han är dessutom anlitad som kock av såväl Svenska golfförbundet och Svenska olympiska kommittén som Svenska skid- och skidskytteförbundet.

Fika till hunden

På Fristadens Café & Våffla kan även hundar få njuta av godsaker. På hundarnas egna meny finns bl.a. småkakor, croissant och glassbakelse.

Kontakt

Telefon: +46 16-700 96

E-post: info@fristadenscafe.se

Adress: Rademachergatan 44, 632 20 Eskilstuna

Webb: fristadenscafe.se

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.