Timmer hotell en solig och snöig vinterdag

Herrfallets fritids- och konferensanläggning

På Herrfallets fritids och konferensanläggning bor du i ett naturreservat vid Hjälmaren.

Njut av platsen i lugn och ro eller ha en aktiv semester med natursköna aktiviteter både vinter som sommar.

I denna natursköna miljö kan du med lätthet arrangera en givande konferens. Här finns en mängd olika aktiviteter att förgylla konferensen med.

Camping, stugby och timmerhotell med närhet till naturen

Hos Herrfallets fritids och konferensanläggning bor du nära naturen i ett naturskyddsområde på en udde i Hjälmaren. Här bor du i ditt ”egna hem” i form av antingen husvagn eller husbil, eller i någon av anläggningens väl utrustade stugor. Anläggningen har även ett timmerhotell med välutrustade dubbel och enkelrum.

Natursköna aktiviteter både vinter och sommar

På Herrfallets fritids och konferensanläggning finns det aktiviteter för både dig som är en aktiv person och vill röra på dig eller för dig som vill ta det lugnt i en avslappnade naturskön miljö. Här finns fina promenadstigar och motionsspår samt vackra bär- och svampmarker samt fin badplats och sandstrand. Vintertid kan du njuta av en skidtur i preparerade längdspår eller en långfärd på skridsko. Utrustning för fiske och pimpelfiske finns att hyra så även denna härliga naturaktivitet kan du njuta av sommar som vinter.

Planera din konferens på Herrfallets fritids och konferensanläggning i naturskön miljö

Herrfallets fritids och konferensanläggning har flera alternativ för dig som vill arrangera en givande konferens. På denna konferensanläggning konfererar ni nära naturen och med fina möjligheter att krydda konferensen med någon av anläggningens många natursköna och avslappande aktiviteter. För dig som planerar en konferens som du vill ska präglas av naturens närhet och skönhet är Herrfallet den perfekta platsen för dig. Personalen hjälper dig att ta fram förslag som kan passa dina planer för konferensen.

Kontakt

Telefon: +46 589-401 10

E-post: reception@herrfallet.se

Adress: Herrfallet AB, 732 93 Arboga

Webb: herrfallet.se