Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Stor orange

Hop N Pop

Hop N Pop i Eskilstuna är stor trampolinpark fylld med tyngdlös action för alla åldrar.

Utmaning, träning och lek

Här kan barn och ungdomar sväva i viktlöshet sida vid sida med föräldrar i en helt ny värld. I parken finns en blandning av allt från professionell träning till otroligt barnslig lek. På de 1700 m2 erbjuds bland annat en parkour-park, ett hav av studsmattor och en enorm airbag att kraschlanda i. I caféet hittar du dryck och mat för att fylla på energinivån.

Boka in ett kalas

Barnkalas eller hoppkalas för tonåringen? Parkourkalas för trettioåringen eller klasskompisarna? Oavsett vad du firar och hur du gör det så blir ditt kalas oförglömligt.

Utmana dina kollegor

Teambuilding, styrelsemöte, kickoff, lunchmöte, konferens och kundmöten. Med en twist. Starta dagen med ett energigivande frukostmöte och avsluta med tyngdlös lustfylld action. Eller varför inte fira in helgen med en dodgeball-match mellan avdelningarna? För ärligt talat, vem vill inte kasta boll på chefen?

Kontakt

Telefon: +46 10-205 00 00

E-post: etuna@hopnpop.se

Adress: Folkestaleden 40, 635 10 Eskilstuna

Webb: etuna.hopnpop.se/

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.