Stor orange

Hop N Pop

Hop N Pop i Eskilstuna är stor trampolinpark fylld med tyngdlös action för alla åldrar.

Utmaning, träning och lek

Här kan barn och ungdomar sväva i viktlöshet sida vid sida med föräldrar i en helt ny värld. I parken finns en blandning av allt från professionell träning till otroligt barnslig lek. På de 1700 m2 erbjuds bland annat en parkour-park, ett hav av studsmattor och en enorm airbag att kraschlanda i. I caféet hittar du dryck och mat för att fylla på energinivån.

Boka in ett kalas

Barnkalas eller hoppkalas för tonåringen? Parkourkalas för trettioåringen eller klasskompisarna? Oavsett vad du firar och hur du gör det så blir ditt kalas oförglömligt.

Utmana dina kollegor

Teambuilding, styrelsemöte, kickoff, lunchmöte, konferens och kundmöten. Med en twist. Starta dagen med ett energigivande frukostmöte och avsluta med tyngdlös lustfylld action. Eller varför inte fira in helgen med en dodgeball-match mellan avdelningarna? För ärligt talat, vem vill inte kasta boll på chefen?

Ta bussen eller cykla till Hop N Pop

Med buss: Linje 7 stannar vid busshållplatsen Folkesta Köpcentrum som ligger ca 700m från Hop N Pop. Från Fristadstorget tar bussresan ca 25 minuter.

Med cykel: Med cykel: Det tar runt 25 minuter att cykla från centrala Eskilstuna till Hop N Pop. Det finns cykelbana längs hela sträckan som är strax över 7 km.

Kontakt

Telefon: +46 10-205 00 00

E-post: etuna@hopnpop.se

Adress: Folkestaleden 40, 635 10 Eskilstuna

Webb: etuna.hopnpop.se/