Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Mjukglass i våffla med sylt och grädde från Slagsta Glass

Slagsta Glass

Strax utanför Torshälla ligger Eskilstunabornas favoritglass, Slagsta Glass. Glasskiosken startade redan 1938 och idag lagar sonsonen mjukglass från de gamla recepten. Ett perfekt utflyktsmål för dig som älskar glass.

Glasskiosken med Eskilstunabornas favoritglass

Strax utanför Torshälla ligger Eskilstunabornas favoritglass, Slagsta Glass. Glasskiosken startade redan 1938 och idag lagar sonsonen mjukglass från de gamla recepten. Kombinationen med sylt och grädde blivit en självklar favorit och kanske det som än idag kännetecknar en äkta Slagsta Glass. På menyn finns många varianter av de populära ”snäckorna”, som till exempel cheesecakesnäcka, mangosnäcka eller lakritssnäcka, men det finns även milkshake och kaffedrink. Det här är ett perfekt utflyktsmål för dig som älskar glass.

Kontakt

Telefon: +46 16-132457

E-post: glass@slagstaglass.com

Adress: Torshällavägen 125, 633 47 Eskilstuna

Webb: slagstaglass.com

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.