en mjukglass i bägare står på ett träräcke och i bakgrunden syns en sjö

Odd Jenny's Ice Cream

I Kvicksund, strax väster om Eskilstuna, kan du njuta av både god glass och en fantastiskt utsikt över Mälaren. I denna glassbar finns mycket gott att välja på - både för människa och hund. Här kan du också hyra SUP, kanot och båt.

Något för alla smaker

Mjukglass eller kulglass? Bägare eller strut? Eller kanske milkshake? Oavsett vad din favorit är så hittar du det säkerligen hos glassbaren Odd Jenny's Ice Cream där utbudet av glass är stort.

Hundglass

Ett besök här uppskattas av alla i familjen, inklusive de fluffigaste familjemedlemmarna. Odd Jenny's Ice Cream erbjuder nämligen svalkande glass även för hundar.

SUP, kanot och båt

Är du sugen på att se Kvickund från sjösidan så kan du hyra SUP och kanot i glassbaren. Nere vid bryggan ligger också tre motorbåtar som man kan hyra genom företaget VÅG. Kommer du in med egen båt går det bra att lägga till vid bryggan.

Spela padel med sjöutsikt

Kvicksund Padel Water Front håller också till på adressen. Så vill du höja pulsen på land istället så finns här en padelbana med fantastisk sjöutsikt.

Odd Jenny's Ice Cream i Stadsparken

Under sommaren 2023 öppnade Odd Jenny's Ice Cream en glasskiosk i Stadsparken, i centrala Eskilstuna. Med samma koncept som i Kvicksund, erbjuder de en välsorterad glasskiosk med svalkande läckerheter för såväl hundar som deras ägare.

Kontakt

Telefon: +46 70 387 83 86

Adress: Södra Kvicksundsvägen 10, 640 45 Kvicksund

Webb: facebook.com/OddJennys