Glasskulor i olika färger och smaker

Kalasglass Eskilstuna

Kalasglass Eskilstuna är en glassbar på Gillbergavägen i Eskilstuna. Glassbaren erbjuder italiensk gelato i många olika smaker.

Kalasglass till Eskilstuna

Kalasglass är ett familjeföretag som sedan 1981 importerar glassmaskiner, kyl- och frysutrustning, råvaror och tillbehör från Italiens mest kända producenter. Kunderna är restauranger, glassbarer och glasstillverkare över hela landet. Företaget har vunnit guldmedalj i Svenska glassmästerskapen för sin gelato hela fyra gånger. Våren 2021 öppnade Kalasglass sin glassbar i Eskilstuna.

Italiensk glass i många smaker

Att göra god italiensk glass är en konstform. Det är en balansakt mellan fetthalt och sötma, krämighet och luftighet, intensitet och finstämdhet. Glassen är alltid färsk och hantverksmässigt tillverkad enligt klassiska italienska principer. 

Kalasglass Eskilstuna erbjuder många smaker av italiensk gelato, som också går att köpa i större förpackningar i form av en "lovebox" och en "familjebox". Här kan du mixa smaker som mango, pistage, hallon, oreo, hasselnöt, jordgubb, kokos och choklad.

Observera att Kalasglass har säsongsöppet.

Kontakt

Telefon: +46 76 - 391 49 33

Adress: Gillbergavägen 23

Webb: Kalasglass Eskilstuna på Facebook