Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Lokalproducerad glass på Kalasglass Eskilstuna

Kalasglass Eskilstuna

Kalasglass Eskilstuna är en glassbar på Gillbergavägen i Eskilstuna. Glassbaren är med sin prisbelönta glass ett nytillskott för stadens glassälskare.

Kalasglass till Eskilstuna

Kalasglass är ett familjeföretag som sedan 1981 importerar glassmaskiner, kyl- och frysutrustning, råvaror och tillbehör från Italiens mest kända producenter. Kunderna är restauranger, glassbarer och glasstillverkare över hela landet. Företaget har vunnit guldmedalj i Svenska glassmästerskapen för sin gelato hela fyra gånger. Våren 2021 öppnade Kalasglass sin glassbar i Eskilstuna!

Italiensk glass i många smaker

Att göra god italiensk glass är en konstform. Det är en balansakt mellan fetthalt och sötma, krämighet och luftighet, intensitet och finstämdhet. Glassen är alltid färsk och hantverksmässigt tillverkad enligt klassiska italienska principer. 

Kalasglass Eskilstuna erbjuder många smaker av italiensk gelato, som också går att köpa i större förpackningar i form av en "lovebox" och en "familjebox". Här kan du mixa smaker som mango, pistage, hallon, oreo, hasselnöt, jordgubb, kokos och choklad.

Kontakt

Telefon: +46 72 - 296 44 41

Adress: Gillbergavägen 23

Webb: Kalasglass Eskilstuna på Facebook

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.