Uteservering Bishops

The Bishops Arms

The Bishops Arms är en pubkedja med ett stort utbud av dryck och mat med brittisk pubtradition. Pubkedjan har 40 pubar i Sverige och här i Eskilstuna är puben ansluten till Elite Stadshotellet då kedjan är en del av Elite Hotels of Sweden. Njut av mat lagad med lokala råvaror och ett brett utbud av olika öl- och whiskysorter.

Blandning av pub och restaurang med brittisk pubtradition

The Bishops Arms i Eskilstuna är en brittisk inspirerad blandning av pub och restaurang och ligger i fina lokaler i hjärtat av Eskilstunas centrum. Puben ligger i anknytning till anrika Elite Stadshotellet vackert beläget vid Eskilstunaån.

Stort utbud och vällagade pubrätter

På The Bishops Arms i Eskilstuna har man fokus på service och vällagad mat med lokala råvaror, till detta tillhandahåller puben ett mycket brett sortiment av öl och whiskey. Som ett exempel kan nämnas att puben har över 100 olika sorters flasköl och över 200 olika sorters whiskey. Puben erbjuder även vegetariska och veganska maträtter samt veganska drycker.

Anordnar olika dryckesprovningar

The Bishops Arms i Eskilstuna anordnar dryckesprovningar så som öl-, vin- och whiskeyprovningar. Provningarna anordnas i samband med olika temaveckor och frågesporter men det går även som privat grupp boka sin egen provning.


Kontakt

Telefon: +46 16-540 23 16

Adress: Nybrogatan 1632 20 Eskilstuna

Webb: bishopsarms.com