Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Strömsholmen från ovan

Strömsholmen

Ställplatserna för husbilar på Strömsholmen i centrala Eskilstuna kommer att vara stängda för byggnationer från och med den 5 oktober 2020.

Centralt beläget vid Eskilstunaån

De 6 ställplatserna för husbilar på Strömsholmen ligger vid Eskilstunaån och 5 minuter från Fristadstorget. Platserna har inte tillgång till el, vatten eller andra servicefunktioner.

Ställplatserna på Strömsholmen stängs för byggnationer den 5 oktober 2020

När Hamngatan och området framför Mälardalens universitet byggs om för att skapa en attraktiv mötesplats, stängs ställplatserna på Strömsholmen. De öppnas preliminärt igen under våren 2022. Under byggnationen hänvisas besökare till ställplatserna i Torshälla och Sundbyholm.

Max 3 dygn

Husbilar får stå i max 3 dygn och de kostar 15 kronor per timme kl. 8-20 (8-15) eller 100 kronor per dag. Avgift för husbilsparkering betalas i biljettautomat vid infart till parkeringen från Hamngatan. I biljettautomaten kan du betala med mynt och de flesta bensinkort samt Visa och Mastercard.

Kontakt

Telefon: + 46 16 710 10 00

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.