Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Kaffe i sängen

Lilla Hotellet

Lilla hotellet i Eskilstuna är ett prisvärt och enkelt frukosthotell. Hotellet ligger på gångavstånd från centrum, tåg- och bussförbindelser.

Hotell och vandrarhem

Lilla Hotellet är både hotell och vandrarhem. Man erbjuder boende i dubbelrum och enkelrum. Vissa dubbelrum har dusch och toalett på rummet, andra rum har dusch och toalett i korridoren. Varje rum är utrustat med handfat. Hotellet har kabel-TV i varje rum samt gratis wifi. Det finns också ett sällskapsrum med soffor och en matsal med kylskåp, mikrovågsugn och vattenkokare.

Gångavstånd till centrum

Från hotellet är det gångavstånd till centrum och nära till både tåg- och bussförbindelser. Hotellet är endast bemannat vissa tider, personalen nås per telefon alla tider på dygnet. Portkod får gäster tillgång till vid incheckning.


Kontakt

Telefon: +46 16-51 05 40

E-post: lilla.hotellet.eskilstuna@gmail.com

Adress: Tunaforsgatan 8, 633 56 Eskilstuna

Webb: lillahotellet.org

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.