En ljusgul byggnad på 4 våningar med skylten ''hotel''

First Hotel City Eskilstuna

First Hotel City Eskilstuna är beläget mittemot resecentrum i en 1800-talsbyggnad i centrala Eskilstuna. Du kommer hit med tåg från Stockholm på endast en timme. Hotellet erbjuder bra boende i historisk miljö med goda konferens och mötesmöjligheter.

Bo bra i rymliga rum i anrik historisk miljö

Njut av den välkomnande atmosfären och komforten på First Hotel City, som har lockat resenärer till hotellet i över 115 år. Hotellet har stora rymliga rum utrustade med platt-TV med kabelkanaler och gratis Wi-Fi. Alla rum på Hotell City har ett skrivbord och ett eget badrum med badkar eller dusch. Flera rum har en gammal kakelugn, medan andra har en balkong.

Njut av en rejäl frukostbuffé, hembakta kakor och kvällsbuffé

Frukostbuffé serveras varje morgon. Kaffe och hembakade kakor serveras på eftermiddagen. Mellan september och maj erbjuds även en kvällsbuffé som ingår i logipriset från måndag till torsdag.

Infopoint - Turistinformation direkt på hotellet

First Hotel City Eskilstuna är auktoriserad Infopoint. Här hittar du kartor och broschyrer över besöksmål och aktiviteter i trakten och kan få hjälp med enklare frågor.

Hotellet välkomnar alla konferenser och möten, både stora som små. Hotellet har konferensmöjligheter för 2 till 50 personer. Ditt konferenspaket skräddarsys efter dina behov. Här erbjuds du modernt utrustade lokaler i charmig miljö och anrik atmosfär. Här har människor mötts sedan 1898.

Eskilstuna Convention Bureau hjälper dig att arrangera ditt möte i Eskilstuna

Snabbfakta om anläggningen

Möteskapacitet: 60 personer
Mötesrum: 2 rum
Boende: 58 rum
Läge: 0,05 km till Eskilstuna C

Kontakt

Telefon: 016-10 88 50

E-post: info@cityhotell.se

Adress: Järnvägsplan 1, 632 20 Eskilstuna

Webb: firsthotels.se