Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Hela Comfort Hotel och parkerings plats en solig vårdag

Comfort Hotel Eskilstuna

Comfort Hotel Eskilstuna ligger mitt i Eskilstuna centrum med vacker utsikt över Eskilstunaån. Härifrån har du ett perfekt utgångsläge att upptäcka Eskilstunas breda utbud av nöjen, sevärdheter och kulturliv. Hotellet har även moderna mötes- och konferenslokaler för upp till 50 personer.

Platsen mitt i centrum med bra läge och mycket för pengarna

Vill du ha ett perfekt utgångsläge för att upptäcka Eskilstuna stads nöjes- och kulturliv, samt ha ett boende med vacker utsikt över Eskilstunaån, då är Comfort Hotel Eskilstuna hotellet för dig. Hotellet har smarta paketlösningar och fin inredning som ger känslan av att du får mycket för pengarna.

Spela flipperspel i lobbyn och tillgång till gym dygnet runt

På hotellet kan du hänga i den fina lobbyn och spela flipperspel eller dricka något gott i lobbybaren. Du har även tillgång till gym dygnet runt utan extra kostnad och gratis Wi-Fi.

PLACEHOLDER TEXT!

Fina mötes- och konferens möjligheter på Comfort Hotel Eskilstuna

Planerar du att bjuda in till ett möte eller hålla i en konferens har du fina möjligheter till det på Comfort Hotel Eskilstuna. Hotellet erbjuder moderna konferenslokaler och mötesrum med kapacitet upp till 50 personer.

Eskilstuna Convention Bureau hjälper dig att arrangera ditt möte i Eskilstuna

Snabbfakta om anläggningen

Möteslokal: 50 personer
Grupprum: 1 rum
Boende: 120 personer
Läge: 0,9 km till Eskilstuna C

Kontakt

Telefon: +46 16-16 78 00

E-post: co.eskilstuna@choice.se

Adress: Hamngatan 9, 632 20, Eskilstuna

Webb: nordicchoicehotels.se

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.