Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

hero-bild

Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell

När du bor på Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell bor du mitt i Eskilstunas industrihistoria, samtidigt som du bor ett stenkast från Eskilstunas centrum med restauranger och butiker. Här kan du hålla konferenser och möten i en historisk miljö och varva ner på relaxavdelningen med utsikt över Eskilstunaån.

Perfekt läge för den nyfikne resenären

Vid Faktoriholmarna i centrala Eskilstuna ligger Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell. Alldeles intill hotellet hittar du spännande sevärdheter som Munktellmuseet, Munktellarenan och Munktellbadet. Med endast en kort promenad från hotellet tar man sig till Eskilstuna centrums utbud av restauranger och butiker.

Områdets anrika historia präglar miljön och hotellet

I slutet av 1800-talet startade här traktor- och maskintillverkaren Bolinder Munktell sin fabrik som ger hotellet en lång och spännande historia. Hotellbyggnaden var länge företagets huvudkontor och överallt i byggnaden hittar du vackra motiv och föremål som berättar om platsens bakgrund.

Relax med utsikt

På hotellets relaxavdelning kan du varva ner med bastu bad och något gott att dricka samtidigt som du har fin utsikt över Eskilstunaån.

Infopoint- Turistinformation direkt på hotellet

Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell är auktoriserad Infopoint. Här hittar du kartor och broschyrer över besöksmål och aktiviteter i trakten och kan få hjälp med enklare frågor.

PLACEHOLDER TEXT!

Hos Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell kan du hålla möten och konferenser i en unik historisk miljö, vare sig du planerar att övernatta eller bara stanna över dagen. Hotellet har sju konferenslokaler och kan ta emot upp till 300 deltagare samtidigt.

 

Eskilstuna Convention Bureau hjälper dig att arrangera ditt möte i Eskilstuna

Snabbfakta om anläggningen

Möteslokal: 200 personer
Grupprum: 4 rum
Boende: 112 personer
Läge: 1,2 km till Eskilstuna C

Kontakt

Telefon: +46 16-16 78 00

E-post: cc.bolinder.munktell@choice.se

Adress: Munktellstorget 633 43, Eskilstuna

Webb: nordicchoicehotels.se

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.