Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Torshälla gästhamn

Torshälla Gästhamn

Gästhamnen ligger i Torshällaån, intill den gamla delen av Torshälla där du kan strosa omkring i trånga gränder. Här finns även ställplatser för husbilar och det är nära till besöksmål och sevärdheter.

Torshälla Gästhamn

Gästhamnen är öppen för drop-in eller bokning via telefon eller mail. Gästhamnen har 13 gästplatser med faciliteter som:

· WC, dusch, åtta platser med eluttag
· Septitank
· 700 m till Östra torget med livsmedelsbutik, bankomat, apotek, restauranger och caféer m.m.

Ställplatser för husbilar

Torshälla hamn har fyra ställplatser med tillgång till el för husbilar samt tillgång till toaletter och dusch i servicehuset i gästhamnen.
Information och bokning via Torshälla hamn.

Besöksmål

Intill gästhamnen ligger den gamla delen av Torshälla där du kan strosa omkring i trånga gränder, besöka kyrkan med spår från 1100-talet och hembygdsmuseet Bergströmska gården. När du följer å-kanten uppströms promenerar du snart förbi Tors bockar av Allan Ebeling och kommer en liten bit längre upp till Ebelingmuseet och Rolf Bergs keramiska verkstad.


Kontakt

Telefon: +46 16-34 31 87

E-post: info@malarbadenscamping.se

Adress: Storgatan, Torshälla

Webb: malarbadenscamping.se

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.