Vy över camping intill sjö

Sundbyholms Camping

Upplev Sundbyholms Camping! Kom med husvagnen, tältet eller husbilen och stanna för natten eller varför inte längre tid. Sundbyholms Camping ligger vackert belägen med egen badplats vid Mälarens strand, cirka 11 km norr om Eskilstuna.

Text

Gott om utrymme i skön miljö

På campingen finns 160 medlemsplatser, 5 säsongsplatser och ett stort antal elplatser för gästcampare. Servicehus med duschar och toaletter och ytterligare servicebyggnad med reception, kök och tvättstuga. Vacker naturcamping i Sundbyholm precis vid Mälaren. Campingen har en egen lite badstrand inpå knuten, eller ta en promenad till badet vid Sundbyholms slott som har Mälarens längsta sandstrand

Hyr campingstuga på plats

Campingen erbjuder 8 stugor med 4 till 7 bäddar. Alla stugor är utrustade med kylskåp, köksutrustning (porslin, bestick mm), kaffebryggare, vattenkokare för 4–7 personer, beroende på vilken stuga man hyr. Stugorna är även utrustade med TV samt WiFi. Vid varje stuga finns även en grill, har du glömt grillkolen finns det att köpa i receptionen.

Många besöksmål i närheten

Från campingen är det nära till flera utflyktsmål som Sundbyholms Travbana, Sundbyholms slott, Gästhamnen och badet som närmaste grannar.

Säsongsöppen camping

Sundbyholms camping är en säsongsöppen camping. Besök sundbyholmscamping.se för mer information om öppettider.

Kontakt

Telefon: +46 72 – 220 99 00

E-post: bokning@sundbyholmscamping.se

Adress: Sundbyholm, 635 08, Eskilstuna

Webb: sundbyholmscamping.se