Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

En husvagn

Sundbyholms Camping

Upplev Sundbyholms Camping! Kom med husvagnen, tältet eller husbilen och stanna för natten eller varför inte längre tid. Sundbyholms Camping ligger vackert belägen med egen badplats vid Mälarens strand, cirka 11 km norr om Eskilstuna.

Text

Gott om utrymme i skön miljö

På campingen finns 160 medlemsplatser, 5 säsongsplatser och ett stort antal elplatser för gästcampare. Servicehus med duschar och toaletter och ytterligare servicebyggnad med reception, kök och tvättstuga. Vacker naturcamping i Sundbyholm precis vid Mälaren. Campingen har en egen lite badstrand inpå knuten, eller ta en promenad till badet vid Sundbyholms slott som har Mälarens längsta sandstrand

Hyr campingstuga eller husvagn på plats

Campingen erbjuder 8 stugor med 4 till 7 bäddar samt två husvagnar för uthyrning. Alla stugor och uthyrningsbara husvagnar är utrustade med kylskåp, köksutrustning (porslin, bestick mm), kaffebryggare, vattenkokare för 4–7 personer, beroende på vilken stuga man hyr. Stugorna är även utrustade med TV samt WiFi. Vid varje stuga finns även en grill, har du glömt grillkolen finns det att köpa i receptionen.

Många besöksmål i närheten

Från campingen är det nära till flera utflyktsmål som Sundbyholms Travbana, Sundbyholms slott, Gästhamnen och badet som närmaste grannar.

Kontakt

Telefon: +46 72 – 220 99 00

E-post: bokning@sundbyholmscamping.se

Adress: Sundbyholm, 635 08, Eskilstuna

Webb: sundbyholmscamping.se

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.