Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

En bild på receptionen till Parken Zoos Camping  och stugby en vacker sommarkväll.

Parken Zoo Camping

Parken Zoo Camping erbjuder högklassigt campingboende med moderna stugor. Det finns gott om plats för dig som kommer med husvagn, husbil eller tält.

Här bor du granne med djurparken, nöjesparken och Parkenbadet. Dessutom har du gångavstånd till köpcentret Tuna Park. Parken Zoo erbjuder även konferensmöjligheter med kapacitet upp till 500 personer.

Bo granne med en djurpark på en högklassig camping

På Parken Zoo Camping bor du granne med djurparken, nöjesparken och badet. Du har även gångavstånd till Tuna Park, ett köpcentrum med över 60 butiker. Parken Zoo Camping har högklassig standard på sina moderna stugor. Här finns gott om plats för husvagn, husbil och tält. Parken Zoo Camping har toppmodern serviceanläggning med bland annat café med fullständiga rättigheter, låsbar tvättstuga och trådlöst bredband. Intill campingen finns Parkenbadet med tre olika bassänger, temperaturen är minst 24 grader så här är det skönt att ta en paus efter en heldag i Parken Zoo.

PLACEHOLDER TEXT!

Arrangera inspirerande möten och konferenser på Parken Zoo

På Parken Zoo kan du arrangera möten eller konferenser med en nöjes- och djurpark som inramning. Här finns lokaler som passar både små och stora sammankomster, med kapacitet upp till 500 personer och grupprum för upp till 40 personer. Parken Zoo närhet till centrum innebär också nära till Eskilstunas alla möjligheter till övernattning och bus- och tågstation.

Fint dukade långbord i konferens och fest salen Pingvinen

Eskilstuna Convention Bureau hjälper dig att arrangera ditt möte i Eskilstuna

Snabbfakta om anläggningen

Möteslokal: 500 personer
Grupprum: 2 rum
Middag: 500 personer
Läge: 16 km till Eskilstuna C

Kontakt

Telefon: +46 1610 01 00

E-post: camping@parkenzoo.se

Adress: Flackstavägen 13, 632 22 Eskilstuna

Webb: parkenzoo.se

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.