En bild på receptionen till Parken Zoos Camping  och stugby en vacker sommarkväll.

Parken Zoo Camping

Parken Zoo Camping erbjuder högklassigt campingboende med moderna stugor. Det finns gott om plats för dig som kommer med husvagn, husbil eller tält.

Här bor du granne med djurparken, nöjesparken och Parkenbadet. Dessutom har du gångavstånd till köpcentret Tuna Park. Parken Zoo erbjuder även konferensmöjligheter med kapacitet upp till 500 personer.

Högklassig camping med djurparken som granne

På Parken Zoo Camping bor du granne med djurparken, nöjesparken och badet. Du har även gångavstånd till Tuna Park, ett köpcentrum med över 60 butiker.

Parken Zoo Camping erbjuder moderna stugor av högsta standard, med gott om utrymme för husvagnar, husbilar och tält. Campingen är utrustad med toppmoderna bekvämligheter, inklusive ett café med fullständiga rättigheter, låsbar tvättstuga och trådlöst bredband. Intill campingen finns även Parkenbadet, som har tre olika bassänger med en temperatur på minst 24 grader. Det är en perfekt plats att koppla av på efter en lång dag i Parken Zoo.

Äventyrsgolf på Parken Zoo Camping

På campingen finns en minigolfbana med 18 banor. Äventyrsgolfen är en aktivitet som passar alla, oavsett om du är med familjen, kompisgänget eller själv. Det är inte nödvändigt att vara campinggäst för att få spela golf.

Hyr utrustning i receptionen

Du hyr klubbor och bollar i receptionen på Parken Zoo camping och stugby, som ligger alldeles intill äventyrsbanan. I receptionshuset finns även en kiosk med glass och andra godsaker, samt en servering med fullständiga rättigheter.

Kontakt

Telefon: +46 1610 01 00

E-post: camping@parkenzoo.se

Adress: Flackstavägen 13, 632 22 Eskilstuna

Webb: parkenzoo.se