RV Travel with Dog. Motorhome Traveling with Pet. Middle Age Australian Silky Terrier in Motorcoach Window Looking Around.

Mälarbadens Camping

Mälarbadens Camping är helårsöppen och familjevänlig camping nära Mälaren, cirka 5 km norr om Torshälla. Campingen kan som auktoriserad InfoPoint tipsa om utflyktsmål i Eskilstuna.

Campa året om vid Mälaren

Njut av lugnet och naturen på den helårsöppna campingen. Här finns en modern servicebyggnad med tillgång till goda köks-och tvättmöjligheter. Mälarbadens Camping har 78 platser för husbilar och husvagnar samt några tält.

Hyr en stuga

Vill du hellre hyra stuga så finns det sex campingstugor med 4, 5 eller 2-bäddar. På området finns en fin lekplats för barnen. I receptionen har du möjlighet att köpa allt från godis, glass, leksaker, snacks, kvällstidningar till färskt bröd på morgonen samt kaffe och nybakat fika.


Fotograf: Mälarbadens camping

Campingstuga sett från insidan med dubbelsäng

Aktiviteter, utflyktsmål och matservering

Alldeles bredvid campingen finns en fin badplats med brygga, samt stor strand med fina öppna gräsytor. Det är fritt fiske i Mälaren så testa fiskelyckan, om du inte får napp kan du ta dig till matserveringen på Mälarbadens Golfklubb som ligger ett stenkast från campingen. Eller varför inte besöka Butikerna på Wäsby, och shoppa loss bland delikatesser, njuta av en god lunch eller fika.

Turistinformation direkt på campingen

Turistinformation direkt på campingen
Mälarbadens Camping är en auktoriserad Infopoint. Passa på att se och uppleva mer av Eskilstuna med omnejd när du ändå är här! I receptionen kan du hämta kartor och broschyrer över besöksmål och aktiviteter i trakten, samt få hjälp med enklare frågor.

Fotograf: Mälarbadens camping

Campingreceptionen

Kontakt

Telefon: +46 16-343187

E-post: info@malarbadenscamping.se

Adress: Mälarbadsvägen 76, 644 36, Torshälla

Webb: malarbadenscamping.se