Inspirationsdag för Eskilstunas InfoPoints

Vi på Destination Eskilstuna annordnade i maj 2023 den årliga utbildningsdagen för Eskilstunas Infopoints. En dag fylld av inspiration och information för att kunna ge bästa möjliga tips till besökare om Eskilstunas besöksmål och evenemang

Den årliga utbildningsdagen för Eskilstunas Infopoints genomfördes den 31 maj. Infopoints är turistserviceplatser knutna till Eskilstuna Tourist Information. Det blev en dag fylld av både inspiration och information för att vi tillsammans på bästa sätt ska kunna tipsa besökare om både besöksmål och evenemang i Eskilstuna.

Turen gick med buss och under dagen besökte vi Hotell Eskilstuna som berättade om sina framtidsplaner, Eskilstuna SUP, Eskilstuna Delikatesshandels butik och trädgårdscafé, Linbanemuseet i Malmberga, Hjälmaresunds camping och som avslutning fick vi se det magnifika slottet i Stora Sundby på nära håll under en guidad tur.

vita stolar och bord i en lummig trädgård

Stort tack till alla som deltog och till alla aktörer som tog emot oss och berättade om sina verksamheter. Nu är vi redo för ännu en sommarsäsong i Eskilstuna!

Åsa Rönnholm, turistinspiratör