Sommarkampanjer 2023

Destination Eskilstuna genomför under sommaren 2023 två kampanjer. Kampanjernas syfte är att öka stoltheten och kännedomen om platsens utbud bland Eskilstunabor och att locka potentiella besökare till att upptäcka staden.

Vänd blicken mot Eskilstuna
För tredje året i ordningen genomför vi på Destination Eskilstuna kampanjen "Vänd blicken mot Eskilstuna" för att få fler att upptäcka vår fantastiska plats och dess utbud under sommarmånaderna. Kampanjens syfte är att öka kännedomen om Eskilstuna, i Mälardalen och Sverige och målet är att locka personer att besöka Eskilstuna, Torshälla och Sundbyholm och övernatta på hotell. Kampanjen finansieras och genomförs av oss på Destination Eskilstuna.

Kontaktperson: Petra Nordström, Content Manager.


Öppna ögonen för Eskilstuna
I år genomför vi dessutom en parallell lokal kampanj som vi kallar för "Öppna ögonen för Eskilstuna". Kampanjens syfte är att öka stoltheten och kännedomen om platsens utbud bland Eskilstunas invånare. Kampanjen finansieras och genomförs av oss på Destination Eskilstuna.

Kontaktperson: Petra Nordström, Content Manager.

Vandringskampanj 2023
Sörmlands kommuners turistorganisationer genomför tillsammans med Stua en vandringskampanj under sommaren 2023. I år fyller dessutom Sörmlandsleden 50 år. Kampanjen består av en film som sprids i sociala medier.

Kontaktperson: Helen Strömberg, destinationsutvecklare.