Jordgubbar och scones på blåblommigt porslin

Hotellfrukost och afternoon tea i Eskilstuna

Sugen på en härlig hotellfrukost eller en avslappnad afternoon tea i Eskilstuna? Flera av Eskilstunas hotell erbjuder hotellfrukost även för dig som inte bor på hotellet. Tar du hellre sovmorgon? Testa afternoon tea i slott eller smedja.

Frukost med å-utsikt eller naturnära afternoon tea

För dig som vill få frukosten serverad dukar flera av hotellen i Eskilstuna upp sina frukostbufféer från tidig morgontimme. Njut av rykande färskt kaffe, äggröra, pannkakor och kallskuret med utsikt över Eskilstunaån.

Den som är lite mer av en sjusovare kan boka in en afternoon tea och unna sig både matiga snittar och smaskiga sötsaker, och samtidigt ha naturen alldeles runt hörnet.

Frukostbuffé i Eskilstuna

Här får du tips på hotell i Eskilstuna som serverar frukost även för dig som inte övernattat. Tänk på att du kan behöva förboka ditt besök.

Afternoon tea i Eskilstuna

Längtar du efter en lugn och smakfull afternoon tea? Sundbyholms slott erbjuder afternoon tea på lördagar och restaurang Jernberghska i Rademachersmedjorna erbjuder afternoon tea i historisk miljö. Boka i tid, då det brukar vara mycket populärt.

Vet du fler ställen i Eskilstuna som serverar frukostbuffé eller afternoon tea? Tipsa oss gärna via info@visiteskilstuna.se.