Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

En vitkindad Gibbon som har en diande unge i famnen.

Eskilstuna deltar i Visit Swedens Svemesterkampanj

Visit Sweden lanserar en upplevelseguide med inspiration inför Sverigesemestern. Över 600 tips på upplevelser som boende, aktiviteter och matupplevelser finns i appen, varav flera av dessa återfinns i Eskilstuna.

Fler vill upptäcka destinationen Sverige

Intresset av att upptäcka Sverige är stort. Och det växer. Cirka 40 procent av svenskarna planerar just nu en resa inom Sverige visar en mätning som Visit Sweden genomfört. För att möta upp den stora efterfrågan lanserar Visit Sweden tillsammans med svenska destinationer och regioner en upplevelseguide där du som resenär kan få tips och inspiration inför din nästa Sverigeresa.

 

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.