Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Eskilstuna och Eskilstunaån från ovan

Boka en guidning till höstens kick-off

Upptäck Eskilstunas historia på höstens kick-off. Boka en egen guide och få en tur genom platsens händelserika bakgrund.

En annorlunda situation
– en annorlunda kick-off?

Under våren och sommaren 2020 har mångas vardag och arbetsituation förändras. Hemarbete, inställda konferenser, osäkrare arbetssituation? Just nu kan behovet av en kick-off vara större än någonsin. Men kanske i andra former än vad vi är vana vid.

Vi skräddarsyr din guidning efter gruppens behov och önskemål

Vi genomför guidningar till fots, från cykelsadeln eller via buss. Vill du veta mer om Munktellstaden, industrihistoria eller kanske jämnställdhet? Vi kan även skräddarsy rutt och innehåll efter dina önskemål. Transportmedel står gruppen själv för.

Coronaanpassade guidningar

Våra guidningar följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och vi håller oss i mindre grupper om maximalt 40 deltagare (20 deltagare vid cykelguidningar).

Våra guidningar


Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.