Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Romantiskt par tittar på varandra med ett täcke över sig

Hotellpaket i Eskilstuna

Eskilstunas hotell har många fina erbjudanden till dig som ska spendera några dagar i staden och för dig som vill komma hemifrån men ändå stanna i Eskilstuna.

Något för alla intressen

Vi gillar att göra olika saker när vi är lediga. En del vill gärna ta det lugnt, andra vill ha en aktiv semester eller en romantisk weekend. I Eskilstuna finns något för alla.

För barnfamiljen

Eskilstuna har mycket att erbjuda de yngre i familjen. På Parken Zoo, Hopnpop och Munktellbadet kan hela familjen ha galet kul.

Specialerbjudanden

Vill du stanna flera dagar eller jobbar du inom vården? Då passar något av dessa specialerbjudanden dig.

Höstlovserbjudanden

För den aktiva

Koppla av med att vara aktiv. Gå en runda på någon av Eskilstunas 5 golfbanor, cykla mountainbike med instruktör, spela padel eller vandra.

För livsnjutaren

För den som anser att god mat, dryck och sköna upplevelser är det som sätter guldkant på tillvaron.

För romatikern

Vill du bjuda den som ligger dig närmast om hjärtat på en speciell upplevelse? En romantisk weekend på tumanhand där ni bara får rå om varandra är svårslaget.

Listningen är ett urval av hotellpaket - besök respektive hotells webbsida för att se samtliga erbjudanden.

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.