Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Två damer tittar på varandra inne i Tuna Park shoppinggalleria.

Tuna Park

Tuna Park, Eskilstunas största köpcentrum, består av en galleria med ett 60-tal butiker och flera restauranger, volymhandel med storbutiker samt en stormarknad.

På Tuna Park finns något för alla

På Tuna Park finns det något för både stora och små. Med jämna mellanrum arrangeras aktiviteter som till exempel modevisningar, temamånader och uppträdanden i köpcentret. Gallerian är ca 24 500 kvm stor. Här finns också apotek och systembolag. 

Granne med Parken Zoo

Till Tuna Park kan du enkelt, snabbt och miljösmart åka buss från centrum. Väljer du att åka bil parkerar du gratis på någon av de stora parkeringarna. Tuna Park ligger alldeles intill Parken Zoo med tillhörande camping och stugby. Besök Tuna Park för en härlig shoppingupplevelse!

Kontakt

Telefon: +46 16 400 10 33

E-post: kontakt@tunapark.se

Adress: Gunborg Nymansväg 2, 632 22, Eskilstuna

Webb: tunapark.se

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.