Köpmangatan i Gamla staden

Shopping i Gamla Staden

Att shoppa och strosa i butiker i Gamla Staden i Eskilstuna är en mysig och genuin upplevelse. De vackra byggnaderna, små gränderna och historiens vingslag ger en speciell atmosfär.

En härlig mix av småbutiker

I Gamla Staden finns en härlig mix av småbutiker med unikt handplockat sortiment, allt från souvenirer, märkeskläder och antikviteter till blomsterbutik. Här kan alla i familjen hitta något att ta med sig hem. Under året arrangeras olika evenemang i Gamla Staden.

Mat och fika

Om magen börjar kurra och du är i behov av en paus medan du befinner dig i Gamla Staden finns det flera mysiga och populära kaféer och restauranger att välja mellan. Sommartid kan du även njuta av en kall dryck på uteserveringar med Eskilstunaån som närmaste granne.

Skönhetssalonger

Känner du ytterligare behov av rekreation finns det även ett utbud av olika skönhetssalonger; spa, hår- & hudvård, naglar och massage.

Spår av medeltiden

”Långa Gatan” fanns redan på medeltiden och då färdades här pilgrimer på väg till Johanniternas kloster. Idag heter den Köpmangatan och finns i Gamla Staden.

Kontakt

Adress: Köpmangatan, 633 40 Eskilstuna