Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Två välklädda kvinnor åker elsparkcykel

Tier elsparkcykeluthyrning

Med Tiers elsparkcyklar, kan du på ett enkelt, smidigt och roligt sätt ta dig fram i Eskilstuna. Elsparkcyklarna finns utplacerade på flertalet platser i staden, genom att ladda ned företagets app kan du direkt hitta en elsparkcykel nära dig.

Hyr elsparkcykel i Eskilstuna med TIER

Elsparkcykelföretaget Tier är är ett av de största inom mikromobilitets-branschen. Företaget fokuserar på säkerhet och hållbarhet och är sedan 2020 ett helt klimatneutralt företag. Du kan enkelt ladda ned appen Tier för att hitta en elsparkcykel nära dig och börja åka direkt.

Elsparkcyklarna kan startas och parkeras där det passar dig, förutom inom "No Parking Areas" som tydligt finns markerade i appen. Kör ansvarsfullt och ta alltid hänsyn till din omgivning och tillgängligheten runt omkring dig när du parkerar din elsparkcykel.

Tier's elsparkcyklar har en maxfart på 20km/h förutom på Kungsgatan, där maxfarten är 6km/h. Åldersgränsen för att hyra elsparkcyklar via Tier är 18 år.

Kontakt

Telefon: +46 40 668 81 27

E-post: support@tier.app

Webb: Tier.app

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.