Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Young woman with electric scooter at the city.

Swift Scooters elskoteruthyrning

Hyr en elskoter, eller elsparkcykel, för att ta dig fram i Eskilstuna. Runt om i stadens centrala delar finns skotrar utplacerade och betalning sker via appen Swift Scooters.

Swift Scooters

Runt om på platser med mycket rörelse i centrala Eskilstuna finns elskotrar placerade. På Fristadstorget, centralstationen och vid Mälardalens universitet kan du hitta dem. Planer på utökning finns och fler platser kommer att tillkomma.

Hur hyr man sin el-skoter?

Företaget bakom tjänsten heter Swift Mobility AB. När du laddat ner appen "Swift Scooters" till din telefon kan du hitta sparkcyklarna på kartan. Du låser upp dem via appen och sedan tillkommer en kostnad per minuts användning. När du är färdig parkerar du i någon av de utmarkerade parkeringszonerna som syns i appen.


Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.