Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Två barn som övar på tennis

Tennishallen

Tennishallen ligger strax intill Ekängen fridrottsarena och Balsta musikslott i Eskilstuna. Anläggningen och är en av Sveriges finaste och bäst utrustade.

Tennis för alla nivåer

Oavsett vilken nivå du ligger på – total nybörjare eller på ATP eller WTA-rankingen – så finns goda träningsmöjligheter för dig på Tennishallens sex inomhusbanor med Plexipave eller på de sex utebanorna med grusbeläggning.

Utveckla ditt spelande

Är du intresserad av lektioner antingen privat eller i mindre grupp, tveka inte att höra av dig till TK Hobby som driver Tennishallen.

Fina faciliteter

Det finns också samlingssal, studierum, styrkerum, tre omklädningsrum, flera toaletter, läktare och shop.
På baksidan vänd mot utebanorna finns en stor veranda, och en bollvägg. TK Hobbys anläggning är utan tvivel en av Sveriges finaste.

Det går att övernatta i hallen under tävlingar och vid lägerverksamhet. Det finns också flera prisvärda hotell i hallens närhet

Kontakt

Telefon: +46 16-51 39 80

E-post: info@tkhobby.nu

Adress: Vagnmakarevägen 6633 52, Eskilstuna

Webb: Tkhobby.nu

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.