Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

en damm med en stor träbyggnad i bakgrunden

Eskilstuna golfklubb

Eskilstuna golfklubb erbjuder en 18-håls parkbana och i klubbhuset Golf Lodge Eskilstuna finns restaurangerna Bistro Bryggan, Restaurang VY och sportbaren Al´s Corner.

Golfbana och klubbhuset Golf Lodge Eskilstuna

Eskilstuna golfklubb erbjuder en spelvänlig bana i fint skick nära centrum. Här kan du spela 18 hål i en härlig sörmländsk parkmiljö och blir du hungrig finns restaurang Bistro Brygga, redo för lunch. Restaurangen är en av tre restauranger i klubbhuset, Golf Lodge Eskilstuna. Här finns även konferens- och relaxavdelning.

Infopoint- Turistinformation direkt på golfklubben

Eskilstuna Golfklubb är en auktoriserad InfoPoint. Passa på att se och uppleva mer av Eskilstuna med omnejd när du ändå är här. I butiken finns InfoPoint där du kan hämta kartor och broschyrer över besöksmål och aktiviteter i trakten samt få hjälp med enklare frågor.

PLACEHOLDER TEXT!

Snabbfakta om anläggningen

Möteskapacitet: 250 personer
Mötesrum: 4 rum
Middag: 250 personer
Läge: 3,3 km till Eskilstuna C

Kontakt

Telefon: +46 16-14 26 29

E-post: info@eskilstunagk.se

Adress: Strängnäsvägen633 49 Eskilstuna

Webb: eskilstunagk.se

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.