Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Biljardkulor  precis efter sprängning

Restaurang My / Biljard

Restaurang My på Drottninggatan i Eskilstuna erbjuder asiatisk buffé med 15 olika rätter varje dag. Förutom god mat har restaurangen nio biljardbord om du blir sugen på att spela en runda eller två.

Asiatisk buffé & à la carte

På Restaurang My serveras klassisk asiatisk mat. Under lunch serveras en buffé med permanenta rätter som vegetariska vårrullar och friterade räkor, men också två kycklingrätter och två kötträtter som varierar från dag till dag. Restaurangen erbjuder även à la carte och avhämtning.

Biljard på restaurang My

Vill du spela biljard i Eskilstuna ska du styra kosan mot Restaurang My på Drottninggatan. Biljard är en sport som kan vara både seriös och avslappnad samtidigt. Många omgångar börjar som en avkopplande match vänner emellan, för att sedan sluta i en stenhård slutstrid om sista bollen. Det är lite charmen med biljard, att kunna vända ett dåligt parti med en enda perfekt stöt är oslagbart.

Kontakt

Telefon: 016 - 14 89 00

E-post: info@restaurangmy.se

Webb: restaurangmy.se

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.