Två glada barn åkerskridskor hand i hand

Isstadion i Eskilstuna

I Eskilstuna kan den som vill vässa sin skridskotalang bege sig till Isstadion, några kilometer från centrum. Här finns fina möjligheter att öva på sina färdigheter på skridskor.

Skridskoåkning av alla slag

På Isstadion i Eskilstuna hålls både träning och tävling i skridsko, men även allmänheten kan åka skridskor under tiderna för allmänhetens åkning. I anslutning till Isstadion ligger Ishallen/Sméhallen som är Eskilstunas arena för ishockey och konståkning med cirka 1000 sittplatser och 500 ståplatser.

Om du har barn som vill prova på att åka skridskor eller spela bandy brukar Eskilstuna Bandysällskap ordna Skridskokul & Bandykul under säsongen.

Skridskoåkning för allmänheten

För allmänheten finns särskilda tider för skridskoåkning som uppdateras varje måndag under vintersäsongen. Dessa kan påverkas av vädersituationen och andra omständigheter. Håll dig uppdaterad på vilka tider som gäller.

Låna utrustning

Den som önskar kan låna skridskor inför sin tur på isen. Hos Fritidsbanken vid Munktellarenans entré finns skridskor av olika slag och storlekar att låna. I Sméhallen på Isstadion lånar Linden Hockey ut skridskor i storlekarna 27-42. Och du, glöm inte hjälmen!

Vit-rosa skridskor på is

Fotograf: Most Photos

Kontakt

Telefon: +46 16-710 24 00

E-post: uthyrningen@eskilstuna.se

Webb: Isstadion