Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Människor som badar i badet i Vilsta.

Badplatsen i Vilsta

Vilstabadet är en av Eskilstunas större badplatser och ligger beläget i ett fantastiskt naturområde endast 4 km från Eskilstuna centrum. Här badar du i Eskilstunaån, solar på sandstranden eller på de stora gräsytorna. Vid badet finns; brygga, omklädningslokal, toalett och bänkar. I närheten finns även kiosk och restaurang med uteservering inom gångavstånd och en lekplats för barnen.

Badstrand med brygga

Badstranden har en fin sandstrand och inhägnat område för barnen och en brygga för den som vill hoppa i vattnet utan att vada i. På området finns det även omklädningsrum och tillgång till toaletter och bänkar.

Stora gräsytor

I närheten av badplatsen finns gräsytor för olika sorters aktiviteter, volleybollplan, frisbeegolf. Och en rolig lekplats för barnen.


Kontakt

Adress: Vilstavägen 9, 632 29 Eskilstuna

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.