bild från Panics studio

Panic Ljud och Scenteknik

Företaget Panic erbjuder dig teknik och teknisk personal inom ljud, ljus, bild och scen och Panic har mångårig erfarenhet inom dessa branscher. Panic är en pålitlig samarbetspartner för ett lyckat möte eller evenemang.

En pålitlig samarbetspartner med bred kompetens

Panics styrkor som din samarbetspartner för ett lyckat möte eller evenemang är deras goda relationer till sina kunder och att de alltid ger dig säkra leveranser. Panic är en stabil verksamhet med bred kompetens som hjälper dig att få ett lyckat arrangemang. Panic levererar teknik till både stora och små evenemang och möten och jobbar gärna med dig redan från planeringsstadiet, hela vägen till genomförandet. Panic utgår från centrala Eskilstuna men arbetar över hela Sverige.

Hyr tekniker hos Panic

Hos Panic kan du hyra teknisk personal som till exempel ljudtekniker, ljustekniker, AV-tekniker och kameraoperatörer för olika möten och evenemang.

Studio för digitala möten

I Panics studio kan du höja upplevelsen på dina digitala möten och evenemang med hjälp av professionell teknik och kunnig personal. Panic hjälper dig att livesända eller filma ditt möte eller evenemang. I studions professionella miljö erbjuds du en färdig lokal för alla typer av digitala sändningar och inspelningar. Studion är fullt utrustad och Panics erfarna tekniker hjälper dig från planering till genomförande av ditt nästa digitala möte. Panics egna studio står redo för ditt nästa digitala arrangemang.

bild från panicsstudio med möblering

Professionell studiomiljö

Hyr scen från Panic

Panic hyr ut allt från scenpodier till kompletta scener med tak om du ska arrangera festival, torgmöte eller något liknande. Scenerna som du kan hyra hos Panic är enkla att bygga och går att placera nästan vart som helst och fungerar till de flesta evenemang. Scenerna kan även kombineras och byggas ut och anpassas efter dina önskemål. Självklart monterar Panics sentekninker scenen åt dig.

Jag hjälper dig att arrangera ditt möte i Eskilstuna

Snabbfakta om anläggningen

Möteskapacitet: 20 personer
Mötesrum: 2 rum
Läge: 2,69 km till Eskilstuna C

Kontakt

Telefon: +46 16-400 99 37

E-post: info@panic-scenteknik.se

Adress: Nystrandsgatan 23 633 46 Eskilstuna

Webb: panic-scenteknik