Hamburgare och pommesfrites på en tallrik

Western Grillhouse & Burgers

På Kungsgatan i centrala Eskilstuna ligger restaurangen Western Grillhouse & Burgers. Här serveras ett brett urval av hamburgare och grillrätter i en miljö som andas vilda västern.

Vilda västern inspirerade hamburgare

Western Grillhouse & Burgers är en restaurang med tydliga influenser från vilda västern. Restaurangen har en autentisk inredning och restaurangpersonalen klär sig i tidsenliga kläder för att ge en unik upplevelse.

På menyn finns ett brett utbud av maträtter, inklusive hamburgare med namn som Buffalo Bill, Outlaws och Tombstone. Det finns också grillrätter, kyckling- och fiskrätter samt sallader att välja mellan.

Veganska alternativ

Den som väljer bort kött kan glädja sig åt att Western Grillhouse Burgers erbjuder veganska alternativ till alla sina hamburgare.

Utöver hamburgare finns det också vegetariska tillbehör som pommes frites, mozarella sticks, crispy onion rings, chili cheese och mycket mer.

Uteservering och fulla rättigheter

Under sommaren öppnar Wild Western Burgers sin uteservering som är populär bland besökare. Restaurangen har även fullständiga rättigheter, så det går alldeles utmärkt att dricka en kall öl till sin burgare en solig dag.

Kontakt

Telefon: +46 16-200 66 00

E-post: westerngrillhouse@gmail.com

Adress: Kungsgatan 11, 632 20 Eskilstuna

Webb: westerngrillhouse.se