En närbild av kryddad och grillad kyckling på en tallrik, serverad på en indisk restaurang.

Laxmi Eskilstuna

Laxmi Eskilstuna är en indisk restaurang i centrala Eskilstuna som erbjuder traditionella indiska rätter. Fokus ligger på autentiska smaker med färska råvaror och unika kryddor.

En bit av Indien i Eskilstuna

Restaurang Laxmi lägger stor vikt på att få maten att smaka autentiskt. De använder i största mån färska råvaror och traditionella kryddor. Laxmi strävar efter att erbjuda inte bara genuina indiska rätter utan också ge en inblick i den indiska kulturen genom dofter och musik.

Lunch med en eller flera rätter

På Laxmi varierar sig lunchrätterna från dag till dag under veckan. Restaurangen erbjuder även lunchalternativ där flera av rätterna på menyn serveras i mindre portioner till lunch så att man kan smaka av fler rätter under ett tillfälle. Perfekt för den som gillar att provsmaka! Det finns både vegetariska och veganska alternativ för den som föredrar att undvika kött.

Middag med ett brett urval av indiska specialiteter

Till middag serveras ett stort urval av indiska specialiteter. På menyn samsas rätter som Chicken tikka masala, Tandoori chicken och Vindaloo med lite mer okända rätter som till exempel Dopiaza, Jalfrezi och Duck bhuna. Det finns även en barnmeny och rätterna kan anpassas i olika styrkor för den som inte vill äta kryddstarkt.

Kontakt

Telefon: +46 70-022 52 59

E-post: eskilstuna@laxmiindisk.se

Adress: Rademachergatan 21, 632 18 Eskilstuna

Webb: laxmieskilstuna.se