Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Mexikanska tostadas, friterade majstortillas på ett vitt fat.

La Taquiza

La Taquiza är en restaurang som ligger i gallerian i centrala Eskilstuna. Här serveras toastadas och genuin mexikansk mat och fika.

Autentisk mexikansk restaurang i gallerian

I Gallerian i centrala Eskilstuna ligger restaurangen La Taquiza. På menyn hittar du olika toastadas tillagade enligt mexikanska originalrecept och andra mexikanska rätter och fika. På La Taquiza använder man i första hand råvaror från Sverige, men vissa råvaror som tex örter och chili kommer direkt från Mexiko. Det gör att maten smakar väldigt genuint. Att äta på La Taquiza är så nära Mexiko man kan komma i Eskilstuna.

Allergivänliga och veganska alternativ

Huvudingrediensen i tostadas, den berömda tortillan, bakas på majs och är helt glutenfri. Det finns också laktosfria och veganska rätter.

Catering

Låt La Taquiza fixa fredagsmyset eller maten till festen. Restaurangen erbjuder catering och leverans av mat till både privatpersoner och företag. Aktuella priser och bokningsuppgifter hittar du på La Taguizas webbsida.

Kontakt

Telefon: 073-041 74 74

E-post: lataquizaetuna@gmail.com

Adress: Fristadstorget 3, Gallerian

Webb: Lataquiza.se

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.