Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Ett urval av asiatiska rätter serverade på skärbrädor.

Kin Kitchen Eskilstuna

Hos Kin Kitchen på Fristadstorget serveras en dignande lunchbuffé med rätter från hela Asien. Utöver luncher erbjuds Taste and Share, Asiatiska smårätter som är perfekta att dela med sig av.

Rätter från hela Asien till lunch

Under lunch serverar Kin Kitchen Eskilstuna minst 10 olika asiatiska rätter som buffé. Sushi är alltid ett stående inslag på menyn men i övrigt är det många rätter som byts ut från dag till dag.

Taste and Share, tapas i asiatisk tappning

Ett bra sätt att prova flera nya rätter är Taste and Share, asiatiska tapas. Små rätter som man med fördel delar med sitt sällskap. Mindre men fler portioner betyder också att man hinner smaka betydligt fler rätter innan magen blir full. Önskas ett passande vin eller ett glas öl till maten går det fint, Kin Kitchen har fulla rättigheter.

Kontakt

Telefon: 016-12 08 11

E-post: eskilstuna@kinkitchen.se

Adress: Fristadstorget 8, 632 20 Eskilstuna

Webb: Kinkitchen.se

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.