Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Människor sitter och äter i matsalen på Matverkte

K43 Matverket

K43 Matverket är en modern mötesplats på Kungsgatan i centrala Eskilstuna. Här erbjuds fräscha luncher, fika och konferensmöjligheter.

Restaurang Matverket och Kafé43

I lunchrestaurangen K43 Matverket erbjuds maträtter som pokébowl, råkostbuffé och smaksäkra alternativ inom vegetariskt, kött och fisk.

På Kafé43 kan du köpa kaffe med något gott till. Det finns gott om sittplatser, och det går bra att sitta här och jobba en stund om man vill. Hundar är välkomna i kafeét.

PLACEHOLDER TEXT!

Nyrenoverade konferenslokaler

Hos K43 Matverket finns tre toppfräscha och nyrenoverade konferensrum. Alla tre rum har dagsljus och tillgång till trådlöst wi-fi.

  • Smeden, rymmer upp till 24 personer.
  • Städet, rymmer upp till 24 personer.
  • Spaden, rymmer upp till 80 personer.

Konferensservice och matevenemang

Köket på K43 erbjuder allt ni kan tänkas behöva till ert möte, från frukost till lunch och eftermiddagsfika. Vill ni göra något trevligt tillsammans efter mötet, kan köket arrangera matlagningsevent som teambuildningaktivitet.

Anläggningen kan ha upp till 350 middagsgäster beroende på dukning.Jag hjälper dig att arrangera ditt möte i Eskilstuna

Snabbfakta om anläggningen

Möteslokal: 80 personer
Grupprum: 3 rum
Middag: 350 personer
Läge: 0,5 km till Eskilstuna C

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.