Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Kock som lägger sista touchen på en buffé

Bistro ReTuna

På restaurangen Bistro ReTuna på ReTuna Återbruksgalleria i Eskilstuna är hållbarheten i fokus. Här får exklusiva, överblivna råvaror en andra chans att bli goda rätter.

Hållbart koncept på Bistro ReTuna

De smakrika och hållbara måltider som serveras på Bistro ReTuna är i största mån lagade på överblivna råvaror. Råvarorna köps in från utvalda leverantörer och förädlas i restaurangköket till delikata rätter som sedan serveras. Bistro ReTunas koncept innebär att gästen endast betalar för det hen lägger på tallriken som sedan vägs.

Observera att Bistro ReTuna utifrån restriktioner under rådande coronapandemi valt att pausa sitt väga-koncept och nu erbjuder enklare lunch, smörgåsar och fika - fortfarande klimatsmart. Från 25 januari till 28 februari har restaurangen tillfälligt stängt för besökare, men erbjuder trerättersmiddag för avhämtning.

Middagslyx take away

Den välrenomerade Kocken Thomas Becker är den som står bakom alla smaker på Bistro ReTuna. Varje vecka komponerar han en trerätters middag som du kan köpa med dig hem, både på vardagar och helger. Du värmer bara maten enligt instruktioner och voila - trerättersmiddag i restaurangklass. Glöm inte att meddela i förväg om du har någon eventuell allergi, eller om du vill hämta din Middagslyx Take Away på Bistro ReTuna eller på Café valvet. Det är även möjligt att hämta maten utomhus.


Kontakt

E-post: info@skyttman.se

Adress: Folkestaleden 7, 635 10 Eskilstuna

Webb: Bistro ReTuna